Retro spēļu konsole ar 1800 spēlēm

Vai jums pietrūkst datorspēļu no bērnības? Spēlējiet ar ģimeni vai draugiem un izdzīvojiet nostalģiskos bērnības laikus.

Sākotnējā cena bija: 60,00 €.Pašreizējā cena: 50,00 €.

Izpārdots

  • Piegādes laiks ir 2-3 dienas.
  • Pasūtījumu nosūtīsim tajā pašā darba dienā!
  • Piedāvājam 2 gadu garantiju.
Produkta īpašības

Bērnības spēles atgriežas. Iepazīstinām ar atjaunotām retro spēļu konsolēm ar diviem bezvadu kontrolieriem un simtiem populārāko bērnības spēļu. Konsole ir USB diskdziņa izmēra un savienojama tieši ar televizoru. Atkārtoti izdzīvojiet un spēlējiet savas iecienītākās spēles, sagādājot prieku sev, savai ģimenei vai draugiem! Iegremdējieties īstā nostalģijā ar visām iecienītajām spēlēm vienā konsolē.

Specifikācija
  • 1800 iebūvētas spēles
  • Atbalstītās spēles: klasiskās spēles, Nes
  • Saglabāt progresa funkciju
  • Iespēja augšupielādēt papildu spēles Micro SD kartē
Pilns komplekts
  • Spēļu konsole
  • Divi bezvadu kontrolieri
  • Micro SD karte
  • USB kabelis
  • HDMI kabelis

Retro spēļu konsole ar 1800 spēlēm

Retro spēļu konsole ar diviem bezvadu kontrolieriem un 1800 dažādām spēlēm no jūsu bērnības. Atbalstītās spēles ietver klasiskās spēles un NES. Šī ir ideāla izvēle tiem, kas vēlas nostalģiskas bērnības spēles. Atdzīviniet klasiku, piemēram, Battle City, Mario, Contra, Chip 'n Dale un simtiem citu nostalģisku nosaukumu. Konsoles kompaktais dizains atgādina USB disku un savienojams tieši ar televizoru. Izmantojot “plug and play” sistēmu, nav sarežģītu iestatījumu vai sapinušies kabeļi. Komplektā ietilpst divi bezvadu kontrolieri, kas ļauj spēlēt diviem spēlētājiem. Šim atjauninātajam modelim ir saglabāšanas progresa funkcija, lai jūs varētu atsākt spēli no vietas, kur to pārtraucāt. Spēļu saraksts tiek parādīts ar attēliem, atvieglojot atcerēties un izvēlēties spēli, kuru vēlaties spēlēt.

“Plug and Play” sistēma – vienkārši pievienojiet un spēlējiet! Nav sarežģītas iestatīšanas, nav sapinušies vadi — vienkārši pievienojiet un sāciet spēlēt. Pievienojiet retro spēļu konsoli televizora HDMI portam un izmantojiet komplektācijā iekļauto USB kabeli, lai darbinātu konsoli caur televizora USB portu. Konsole ieslēdzas kopā ar televizoru un izslēdzas, kad televizors ir izslēgts. Vienkārši un ērti!

Komplektācijā ietilpst divi bezvadu kontrolieri, kas ļauj spēlēt spēles ar ģimeni vai draugiem. Nav nepieciešami papildu kabeļi vai īpaši savienojumi. Kontrolieri automātiski savienojas ar spēļu konsoli, kad televizors ir ieslēgts, padarot tos ērti lietojamus. Jūs varat ērti sēdēt jebkurā telpā, jo kontrolleri vienmēr ir sasniedzami un bez sapinušiem vadiem. Katram kontrollerim ir nepieciešamas 2xAAA baterijas, kas nav iekļautas komplektācijā.

Ātra piegāde

Piegādes laiks ir 2-3 darba dienas. Mēs cenšamies piegādāt pakas pēc iespējas ātrāk un efektīvāk. Lielākā daļa mūsu paku tiek nosūtītas tajā pašā dienā, kad tiek veikts pasūtījums.

Garantija

Uz visiem mūsu pārdotajiem produktiem attiecas ražotāja garantija. Šī garantija ir spēkā 24 mēnešus no iegādes datuma. Garantijas termiņš tiek skaitīts no dienas, kad prece tiek piegādāta pircējam.

Maksājums

Jūs varat maksāt par produktiem vairākos veidos, tostarp internetbankā, bankas kartē, PayPal, ApplePay, Google Pay.

Abonējiet mūsu biļetenu un saņemiet ekskluzīvus piedāvājumus un akcijas!

0