Astronautu galaktikas projektors

Īpaša rotaļlieta jūsu bērnam, kas pārvērš telpu par īstu galaktisko telpu. Ar progresīvu projekcijas tehnoloģiju unikāli kosmiski attēli un zvaigznes piepildīs visu telpu.

45,00 

  • Piegādes laiks ir 2-3 dienas.
  • Pasūtījumu nosūtīsim tajā pašā darba dienā!
  • Piedāvājam 2 gadu garantiju.
Produkta īpašības

Projektors ar atšķirīgu un rotaļīgu dizainu, kas apgaismo telpu ar dažādiem galaktikas efektiem un zvaigznēm. Platleņķa projekcijas objektīvs, kas atrodas astronauta galvā, aizpilda visu telpu ar valdzinošiem gaismas efektiem. Šī iespaidīgā apgaismojuma atmosfēra rada patiesi ieskaujošu pieredzi, kas noteikti aizraus ikvienu.

Specifikācija
  • 8 krāsu galaktikas efekti
  • Zvaigžņu efekti
  • Regulējams apgaismojuma leņķis
  • Regulējams spilgtums
  • Automātiskais taimeris
  • Vadāma ar tālvadības pulti
Pilns komplekts
  • Astronautu projektors
  • Tālvadības pults
  • Strāvas kabelis

* Nepieciešams 5 V barošanas avots; piemērots tālruņa lādētājs ar USB savienojumu.

Galaxy jūsu bērna istabā

Pārveidojiet sava bērna istabu par planetāriju un izgaismojiet to ar burvīgiem galaktikas skatiem. Izbaudiet debesu atmosfēru ar mirdzošām zvaigznēm un galaktikas efektiem. Iegremdējieties spilgtākajā skatē, ko Visums var piedāvāt! Tas noteikti iepriecinās jūs vai ikvienu, kurš saņems šo unikālo dāvanu. Ienesiet zvaigžņotās nakts debesis savās mājās un izbaudiet telpas bezgalīgo skaistumu savā istabā.

Šis mazais pavadonis ir īsts mākslas darbs, kas var pārvērst jebkuru telpu par iespaidīgu planetāriju, atklājot jaunus galaktikas noslēpumus jūsu mazajam astronautam. Planetārijs tiek darbināts ar jaudīgiem LED gaismas avotiem, projicējot satriecošus galaktikas attēlus tieši uz telpas sienām un griestiem. Atveriet kosmosa pasauli saviem jaunajiem astronautiem.

Astronaut Galaxy projektoram ir 8 dažādi gaismas miglas režīmi un zvaigžņu projekcijas iestatījumi, kas ļauj pielāgot efektus atbilstoši savām vēlmēm. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties radīt relaksējošu atmosfēru vai burvīgu galaktikas skatu, varat viegli pielāgot projektoru, lai tas atbilstu jūsu vēlamajai atmosfērai.

Astronaut Galaxy projektoru var izmantot ne tikai kā rotaļlietu, bet arī kā relaksācijas līdzekli. Pirms gulētiešanas ieslēdziet nomierinošo zvaigžņoto fonu, lai palīdzētu nomierināties un radītu telpā mierīgu atmosfēru. Tas kļūs par būtisku pavadoni jūsu bērnam un partneri viņa sapņos.

Astronaut Galaxy projektoram ir regulējama galva, kas nostiprināta ar magnētu, ļaujot tam griezties par 360 grādiem. Šī elastība ļauj virzīt galaktikas projekcijas tieši tur, kur vēlaties, radot dinamiskus un pielāgojamus gaismas displejus jebkurā virzienā.

Pateicoties tālvadības pultij, jūs varat viegli ieslēgt vai izslēgt projektoru, pielāgot kosmiskā miglāja spilgtumu un mainīt rotācijas ātrumu. Šī ērtā funkcija ļauj bez piepūles pielāgot gaisotni un pielāgot vizuālos efektus savām vēlmēm.

Ātra piegāde

Piegādes laiks ir 2-3 darba dienas. Mēs cenšamies piegādāt pakas pēc iespējas ātrāk un efektīvāk. Lielākā daļa mūsu paku tiek nosūtītas tajā pašā dienā, kad tiek veikts pasūtījums.

Garantija

Uz visiem mūsu pārdotajiem produktiem attiecas ražotāja garantija. Šī garantija ir spēkā 24 mēnešus no iegādes datuma. Garantijas termiņš tiek skaitīts no dienas, kad prece tiek piegādāta pircējam.

Maksājums

Jūs varat maksāt par produktiem vairākos veidos, tostarp internetbankā, bankas kartē, PayPal, ApplePay, Google Pay.

Abonējiet mūsu biļetenu un saņemiet ekskluzīvus piedāvājumus un akcijas!

0